Sunday, April 28, 2013

My Little Helper

Alhamdulillah... Suka mama tengok kakak... Lipatlah macam mana pun sayang. Biar la senget2 pun. Yang penting keinginan and niat nak tolong mama yang paling penting. Sejuk perut mama. Nanti2 dah besar rajin2 lipat baju tau. Mama ni seb baik ada papa yang rajin tolong... Love you sayang!









Xoxo,
Mama
- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

  1. sejuk juga mata readers tgk....smoga bsr t kakak jd ank yg soleh & slalu tlg ibu & bapa :)

    http://jumnutriblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah...

    Thanks for visit us :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete