Friday, April 30, 2010

Sepetang di pantai morib

Weken lepas papa bring us ke tempat kursus papa kat Morib.. lepak2 jap kat dalam bilik papa then we heading to pantai Morib.. Takde plan nak mandi pun since orang kata pantai dia tak bersih sangat... but by the time we reach pantai, ramai gak anak2, mak2 dan bapak2 budak yang mandi...




Alif n sarah geram jer nampak air laut tu... so, disebabkan dah sampai pantai, mama bagi can la anank2 mama main pasir jap... punyala sakan pasal dah lama tak pegi beach kan... We're planning bercuti ke PD so bagi la anak2 feel main pasir dulu kat pantai morib ni... anak2 dah lama mintak pegi pantai especially anak dara mama sorang ni...

Korek, jangan tak korek...
mama kena layan main pasir...hihiihi... mama pun teringin gak :P
Muka teruja dapat main pasir...


Wekenmasa untuk bermanja ngan papa...


Alif posing2 dulu...



Ok la yer.. kita tunggu ke PD lagi untuk main pasir n mandi manda.. :)

2 comments:

  1. Dekat je dengan umah aku.... Singgah le len kali.

    ReplyDelete
  2. Kejap gi jejalan sana Nim... Hang sihat?

    ReplyDelete